• Telefoon: 020 615 2770
  • Mobiel: 06 418 28004

NLE-Tech is een all-round Sterkin en KvINL erkend installateur. Hieronder vindt u een overzicht van activiteiten waarin wij gespecialiseerd zijn. Dat wil echter niet zeggen dat wij niet geïntresseerd zijn in andere technische uitdagingen. Heeft u vragen of heeft u een technische oplossing voor uw probleem nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Datacenter installaties en upgrades vereisen vaak unieke oplossingen. Of het nu gaat om een nieuwe datacenter installatie of het aanpassen en uitbreiden van een bestaande, het blijft een mix van specifieke kennis van elektrotechnische installaties en datanetwerken.

Voor de aanleg van elektrotechnische installaties kunt u altijd op ons vertrouwen. Van woningbouw tot utiliteitsbouw, voor kleine en grote projecten, particulier of zakelijk, wij bieden altijd de beste oplossing voor uw situatie.

NLE-Tech ontwerpt en installeert alarm- en intercom systemen in bedrijven en woningen. Naast inbraak alarm systemen leveren wij ook brandmeldinstallaties.