NLE-Tech ontwerpt en installeert alarm- en intercom systemen in bedrijven en woningen. Naast inbraak alarm systemen leveren wij ook brandmeldinstallaties.

Op zoek naar een gerenommeerd en ervaren bedrijf voor uw alarm- en intercom systeem, maar weet u niet waar u moet zoeken? Zoek niet verder, want wij hebben alles wat u nodig heeft.

Alarmsystemen

Onze alarmsystemen zijn van hoge kwaliteit en worden geïnstalleerd door ervaren technici. Hieronder vind u een deel van de service die wij kunnen verlenen. Als u specifieke wensen heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Inbraakalarm

Met een zeer groot aanbod aan hoogwaardige bedieningspanelen, bewegingsmelders, video-controllers en touchscreen toetsenborden, kunnen wij u een ruime keuze bieden aan voorzieningen om indringers buiten de deur te houden.

Brandmeldinstallaties

Een brandmeldinstallatie is een van de beste investering die een bedrijf kan maken om te voorkomen dat een brand te laat wordt opgemerkt.Onze brandmeldinstallaties varieren van klein met enkele brandmelders tot groot met tientallen (draadloze) melders en een doorschakelsysteem naar de brandweer.

Intercom systemen

NLE-Tech installeert complete intercom systemem voor uw woning, kantoor of bedrijf. Een intercom systeem kan een noodzakelijk onderdeel van een beveiligingssysteem zijn, zodat u zichzelf beter kunt beschermen. Maar dat is niet de enige toepassing voor intercoms. Ze kunnen ook nuttig zijn voor de communicatie met meerdere verdiepingen of kamers.
Wij leveren diverse systemen zoals video intercoms en draadloze intercoms.