Voor de aanleg van elektrotechnische installaties kunt u altijd op ons vertrouwen. Van woningbouw tot utiliteitsbouw, voor kleine en grote projecten, particulier of zakelijk, wij bieden altijd de beste oplossing voor uw situatie.

Werkend voor bedrijven en particulieren in het hele land is NLE-Tech uitgegroeid tot een eerste klas installateur in de commerciële, industriële en private sector.

Ervaring

Wij hebben een breed scala van technische vaardigheden en ervaring binnen het bedrijf. Onze diensten zijn inzetbaar voor een zeer divers werkgebied, variërend van grote elektrotechnische installaties, laagspanningsinrichtingen, sterkstroom- tot huisinstallaties en domotica.

Domotica

Domotica ofwel huisautomatisering is sterk in opmars. NLE-Tech heeft veel ervaring in domotica systemen. Domotica wordt al veel toegepast in verwarming, airconditioning en verlichting. Ook keukenapparatuur wordt al veel geautomatiseerd. Denk hierbij aan het voorprogrammeren van de koffiezetter, oven en koelkast. Door al deze systemen te koppelen door middel van domotica ontstaat een betere kwaliteit van wonen en leven. De officiële omschrijving van domotica luidt niet voor niets: "De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven".
Meer informatie over domotica kunt u vinden op de site van Smart Homes.

KvINL erkend installateur

NLE-Tech is aangesloten bij KvINL (Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland).

KvINL
KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector..